Communicatiedirecteur Alma Feenstra in top 5 geëindigd voor landelijke communicatieprijs

Directeur Marketing & Communicatie van mboRijnland, Alma Feenstra, was door Logeion, beroepsorganisatie voor communicatie, genomineerd voor ‘Communicatieman/vrouw van 2018’. Na de nominatie en pitch voor de vakjury is Alma in de top 5 geëindigd.

Voorzitter Raad van Bestuur Otto Jelsma: “Een plaats in de top vijf bemachtigen tussen al die communicatieprofessionals in Nederland is een geweldig mooie erkenning voor het vakmanschap van Alma en de identiteit van onze school.” De jury gaf aan zeer onder de indruk te zijn van de bergen werk die bij het neerzetten van de nieuwe identiteit zijn verzet en roemde specifiek Alma’s energieke inzet, presentatie en creativiteit. Deze bijzondere ‘race’ eindigt nu hier voor Alma. “Voor mij staat onze school natuurlijk wel op nummer 1 én ik ben tegelijk echt trots op deze top 5 plek”, aldus Alma.

Verkiezing ‘Communicatieman/vrouw’

Logeion zet ieder jaar een communicatieprofessional in de schijnwerpers die het afgelopen jaar een onderscheidende prestatie heeft geleverd. Dat gebeurt tijdens de verkiezing van de ‘Communicatieman/vrouw’. De prijsuitreiking vindt dit jaar plaats tijdens het jaarlijkse congres ‘C-DAY18’ op 21 juni 2018 in Nieuwegein. De top 3 strijdt daar nog voor de eerste plek.

Gerelateerd nieuws