20
april
2018
|
09:00
Europe/Amsterdam

Communicatiedirecteur genomineerd voor landelijke prijs

Directeur+Marketing+%26amp%3B+Communicatie+Alma+Feenstra

Directeur Marketing & Communicatie van mboRijnland, Alma Feenstra, is door Logeion, beroepsorganisatie voor communicatie, genomineerd voor ‘Communicatieman/vrouw van 2018’.

Op 21 juni 2018 maakt de jury de winnaar bekend op het jaarlijkse congres van Logeion. Alma is genomineerd, omdat zij met haar team in korte tijd mboRijnland krachtig heeft neergezet. De nominatie voor de belangrijke communicatieprijs ziet Alma als een beloning voor het team. “Een fantastisch compliment, anderen hebben ons gezien! Als afdeling Marketing & Communicatie zijn we trots op al onze collega’s. De gezamenlijke missie en inzet om de fusie te laten slagen en de nieuwe naam mboRijnland te introduceren, wordt hiermee beloond.

 

We zijn trots dat onze communicatiedirecteur Alma Feenstra dit jaar één van de acht genomineerden is. De nominatie van Alma is een prachtige erkenning voor wat we met mboRijnland in een korte tijd hebben neergezet: een mbo met een nieuw naam en identiteit met een duidelijke uitstraling en merkbeleving.
Otto Jelsma, voorzitter Raad van Bestuur

Andere 2018 kandidaten zijn werkzaam bij bekende instellingen als het Rode Kruis, het Ministerie van Financiën en bedrijven als Philips en Nuon. 

Verkiezing ‘Communicatieman/vrouw’

Logeion zet ieder jaar een communicatieprofessional in de schijnwerpers die het afgelopen jaar een onderscheidende prestatie heeft geleverd. Professionals die inspireren, innoveren en impactvol zijn in hun aanpak en een duidelijke individuele bijdrage hebben geleverd. Dat gebeurt tijdens de verkiezing van de ‘Communicatieman/vrouw’. De prijsuitreiking vindt dit jaar plaats tijdens het jaarlijkse congres ‘C-DAY18’ op 21 juni 2018 in Nieuwegein.