23
januari
2018
|
00:00
Europe/Amsterdam

Eerste steen Storm Buysingstraat gelegd door voorzitter studentenraad

Eerste+steen+Storm+Buysingstraat

mboRijnland bouwt in de Storm Buysingstraat in Leiden aan een vernieuwde locatie. De symbolische eerste steen werd maandagmiddag 22 januari gelegd door Rodney Boer, voorzitter van de Studentenraad. Dit deed hij in aanwezigheid van directeuren en teamleiders, waarvan sommigen waren vergezeld door hun docenten. Volgens Oege de Jong, Raad van Bestuur van mboRijnland, staat de nieuwe locatie voor kleinschalig, persoonlijk onderwijs in het Leidse naast onze locaties Breestraat, Bètaplein, Gitstraat en Zernikedreef.

Zoals bekend verlaten we aan het eind van komend studiejaar locatie Bargelaan, naast Centraal Station in Leiden. De directeur van uitvoerend bouwbedrijf Giesbers Rotterdam, Willem van Zanten, benadrukte het belang van de soepele samenwerking tussen beide partijen. De Leidse locatie Breestraat van mboRijnland is gebouwd onder leiding van Giesbers Wijchen, ook onderdeel van Giesbers groep.

Opleidingen aan de Storm Buysingstraat

Op locatie Storm Buysingstraat zijn vanaf augustus 2018 de MBO Colleges Dienstverlening (Uiterlijke Verzorging, Sport & Bewegen en Orde & Veiligheid), Dienstverlening niveau 2, Vavo en Entree gehuisvest.