13
maart
2018
|
10:43
Europe/Amsterdam

High tea voor het goede doel op mboRijnland

Logo+Klimmen+Tegen+MS

Medewerkers en studenten van mboRijnland in Gouda organiseren op 21 maart een high tea om geld in te zamelen tegen MS. Na de diagnose MS bij een collega, besloot het team zich in te zetten voor de strijd tegen MS en geld voor onderzoek in te zamelen. Voor 25 euro krijg je van 14.00 tot 16.00 uur een verzorgde high tea in het leerrestaurant van de opleiding de Horeca-opleiding. Opgeven kan via hrklimttegenms@hotmail.com .

Naast het organiseren van een high tea (en later dit jaar een benefietdiner) gaat het Goudse team van mboRijnland meedoen aan de fiets- en wandeltocht Klimmen tegen MS. Dit jaar wordt deze tocht voor de 8ste keer georganiseerd. Op zondag 10 juni 2018 bedwingen vier fietsers en twee wandelaars van mboRijnland gezamenlijk de top van de Mont Ventoux. Dit om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen MS en om meer aandacht te vragen voor deze ziekte.

Doneren

Uiteraard zijn donaties aan het team zijn van harte welkom. Doneren kan via: https://deelnemers.klimmentegenms.nl/projects/hr-klimt-tegen-ms