02
februari
2018
|
11:52
Europe/Amsterdam

Opleiding Manager/Ondernemer Horeca gaat in zee met Hotels van Oranje

Opleiding+Horeca+in+zee+met+Hotels+van+Oranje

De opleiding Manager/Ondernemer Horeca van mboRijnland ontwikkelt in samenwerking met Hotels van Oranje in Noordwijk een hybride leeromgeving waarin werken en leren met elkaar zijn verweven. Een deel van het onderwijsprogramma van het eerste leerjaar wordt aangeboden en uitgevoerd in Hotels van Oranje. Daarbij worden onze studenten begeleid door docenten van mboRijnland en medewerkers en leidinggevenden van Hotels van Oranje.

Praktijkleren op vijfsterrenniveauTijdens een module van twaalf weken (maart-juni) leren de studenten ‘on the job’ in de keukens, restaurants en de housekeeping van Hotels van Oranje. Daarbij worden steeds twee weken praktijkleren afgewisseld met twee weken praktijk- en theorielessen op school. Opdrachten uit de lessen op school worden uitgevoerd tijdens het praktijkleren en de ervaringen die de studenten in Hotels van Oranje opdoet, zijn weer uitgangspunt voor het lessen op school.

De hybride leeromgeving van mboRijnland in Hotels van Oranje een inspirerende leeromgeving om het horeca vak en jezelf te leren kennen! Zo brengen wij de klas, de docent en de les naar de werkvloer.