16
januari
2018
|
00:00
Europe/Amsterdam

Spots On Jobs Open Huis | 17 en 18 januari

Spots+on+Jobs+flyer

Meer dan 3500 vmbo-leerlingen uit de regio Haaglanden bezoeken op woensdag 17 en donderdag 18 januari de jaarlijkse beroepen- en opleidingenbeurs Spots on Jobs. Tweede en derde klassen maken een wandeling door de wereld van beroepen. Bedrijven en onderwijsinstellingen laten met doe-activiteiten zien wat er bij de diverse beroepen komt kijken.

Leerlingen gaan zelf aan de slag en zo komen zij erachter welke talenten en vaardigheden nodig zijn om een bepaald beroep uit te oefenen. In de klas besteden docenten vooraf en achteraf aandacht aan de beurs, zodat jongeren goede keuzes voor een beroep kunnen maken. Zo probeert Spots on Jobs bij te dragen aan het voorkomen van voortijdig schoolverlaten.

mboRijnland verzorgt…..Gezondheidszorg, Techniek en ICT, Uiterlijke verzorging en Welzijn verzorgen tijdens Spots on Jobs doe-activiteiten.

Open Huis

Op woensdag 17 en donderdag 18 januari tussen 16.30 en 19.30 uur zijn ouders/verzorgers en leerlingen van harte welkom om een bezoek te brengen aan de beurs. Daar kunnen ook zij voor concrete opleidingsinformatie terecht bij de onderwijsinstellingen. Studenten en docenten zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Ook is het mogelijk om je direct aan te melden voor een opleiding.

Spots on Jobs 

Spots on Jobs is een gezamenlijk initiatief van de mbo-instellingen ROC Mondriaan en mboRijnland en de vmbo-scholen uit de regio. Meer informatie is te vinden op www.spotsonjobs.nl

Wanneer? Woensdag 17 en Donderdag 18 januari 2018
Tijd? 16.30 – 19.30 uur 
Waar? Zalencentrum Opera – Fruitweg 28 in Den Haag

Wil je alvast sfeer proeven? Bekijk hier het Spots on Jobs filmpje van 2017.